ACTIVE WINTER PARKA

370 

Available on backorder

Category:

Description

ACTIVE WINTER PARKA
No.

53171
Mountain-inspired winter parka with waterproof, windproof and breathable shell fabric. Warm protective hood warm hand pockets and filled with high loft synthetic insulation for extra warmth. The Active Winter Parka can very easily be your best friend this winter – and anytime else you need extra warmth.
en_de
Fiber ContentShell: 100% Polyamide. Shell 2: 100% Polyester. Lining: 100% Polyamide. Insulation: 60% Polyester, 40% Polyester (Recycled)
Care InstructionsClose zippers before washing, Do not iron on print, Do not use fabric softener, Remove promptly from the dryer, Remove promptly from the washer, Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment, Tumble dry until completely dry, Tumble dry with dryer balls, Wash separately
Perkthimi:
ACTIVE WINTER PARKA
Nr.
53171
Parka dimërore e frymëzuar nga mali me pëlhurë guaskë të papërshkueshme nga uji, kundër erës dhe që merr frymë. Xhepa të ngrohtë me kapuç mbrojtës me duar të ngrohta dhe të mbushura me izolim sintetik të lartë për më shumë ngrohtësi. Active Winter Parka mund të jetë shumë lehtë miku juaj më i mirë këtë dimër – dhe në çdo kohë tjetër keni nevojë për ngrohtësi shtesë.
en_de
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamide. Shell 2: 100% poliestër. Veshja: 100% poliamide. Izolimi: 60% poliestër, 40% poliestër (i ricikluar)
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Mos hekurosni në printim, Mos përdorni zbutës rrobash, Hiqeni menjëherë nga tharësja, Hiqeni menjëherë nga lavastovilja, Veshjen në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Thajeni derisa të thahet plotësisht, Thajeni me topa tharëse.
Lahen veçmas

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ACTIVE WINTER PARKA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *