ACTIVE PACE JACKET

177.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

ACTIVE PACE JACKET

No.

53085
A lightweight, 100% waterproof, urban jacket
This jacket combines our trusted waterproof/breathable HELLY TECH® Protection technology and modern, urban design. You’ll look good and feel protected moving through the city in changeable weather. The hood, cuffs and waist are adjustable enabling you to customize your jacket fit. There’s a vent in the back to cool you down when you move fast. Extra details include a soft mesh lining, plenty of strategically placed pockets, and a PFC-free water-repellent treatment.
Weight: 470g
FEATURES
2-Layer HELLY TECH® Protection Free Bottom and Hood Adjustments Adjustable Cuffs Ventilation Opening In Back Fully Seam Taped Construction For A Waterproof Seal Seasonal graphic print
PERKTHIMI
JAKETË ACTIVE PACE
NO
53085
Një xhaketë urbane e lehtë, 100% e papërshkueshme nga uji
Kjo xhaketë kombinon teknologjinë tonë të besuar të mbrojtjes HELLY TECH® rezistente ndaj ujit/frymëmarrjes dhe dizajnit urban modern. Do të dukeni mirë dhe do të ndiheni të mbrojtur duke lëvizur nëpër qytet në mot të ndryshueshëm. Kapaku, prangat dhe beli janë të rregullueshme duke ju mundësuar të personalizoni përshtatjen e xhaketës tuaj. Ka një vrimë në pjesën e pasme për t’ju ftohur kur lëvizni shpejt. Detajet shtesë përfshijnë një rreshtim të butë rrjetë, shumë xhepa të vendosur në mënyrë strategjike dhe një trajtim të papërshkueshëm nga uji pa PFC.
Pesha: 470 g
TIPARET
Mbrojtje 2-shtresore HELLY TECH® Rregullime pa pagesë në fund dhe në kapuç Prangat e rregullueshme Ventilim Hapja nga mbrapa Konstruksion i ngjitur plotësisht me ngjitje për një vulë të papërshkueshme nga uji Printim grafik sezonal

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ACTIVE PACE JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *