ACTIVE INSULATED JACKET

215.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

ACTIVE INSULATED JACKET
No.

53524
A lightweight insulated jacket designed to move with you during a busy day in the city.
This warm and soft insulated jacket is made for urban commuters on the move. It will keep you protected throughout a chilly and damp day. The water-repellent treatment is PFC-free – a win for you and the environment.
Fiber ContentShell: 100% Polyester. Lining: 100% Polyester. Insulation: 60% Polyester, 40% Polyester (Recycled)
Care InstructionsClose zippers before washing, Do not use fabric softener, Remove promptly from the dryer, Remove promptly from the washer, Tumble dry until completely dry, Tumble dry with dryer balls, Wash with similar colours
FEATURES
PFC Free DWR
Synthetic Insulation
PERKTHIMI
ACTIVE INSULATED JACKET
NO
53524
Një xhaketë e lehtë e izoluar e krijuar për të lëvizur me ju gjatë një dite të ngarkuar në qytet.
Kjo xhaketë e ngrohtë dhe e butë me izolim është bërë për udhëtarët urbanë në lëvizje. Do t’ju mbajë të mbrojtur gjatë një dite të ftohtë dhe të lagësht. Trajtimi kundër ujit është pa PFC – një fitore për ju dhe mjedisin.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër. Rreshtimi: 100% poliestër. Izolimi: 60% poliestër, 40% poliestër (i ricikluar)
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Mos përdorni zbutës rrobash, Hiqeni menjëherë nga tharësja, Hiqeni menjëherë nga rondele, Thajeni deri sa të thahet plotësisht, Thajeni me topa tharëse, Lajeni me ngjyra të ngjashme
TIPARET
DWR pa PFC
Izolimi sintetik

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ACTIVE INSULATED JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *