PORTAPARABORDO BATTAGLIOLA

17.99 

Available on backorder

Description

Descrizione

 1515330B

Portaparabordi “Fastfender” in nylon PAG molto robusto e resistente per reggere parabordi anche pesanti. Ideale per fissare, togliere e regolare facilmente rapidamente anche con una sola mano i parabordi. Resistente all’acqua di mare, ai raggi UV e alla temperatura tra i -20° a +40°. Non danneggia il supporto su cui è fissato. Cima Ø mm. 6-12, Supporto di fissaggio: battagliola Ø mm. 8, Resistenza alla trazione kg. 150, Dim. mm. 118X42X33. Cf 2 pz.p

 

Mbajtës i bardhë i para bordeve

Përshkrim

Mbajtës i parabordit najloni PAG shumë i fortë dhe rezistent për “Fastfender” për të mbajtur edhe mbrojtës të rëndë. Ideale për ngjitjen, heqjen dhe rregullimin e shpejtë të mbrojtësve edhe me njërën dorë. Rezistent ndaj ujit të detit, rrezeve UV dhe temperaturave ndërmjet -20 ° deri + 40 °. Nuk dëmton mbështetjen në të cilën është fiksuar. Top Ø mm. 6-12, Mbështetja e rregullimit: shina Ø mm. 8, forca në tërheqje kg. 150, Dim.mm. 118X42X33. Cf 2 copë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PORTAPARABORDO BATTAGLIOLA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *