2024 SPX Rib 32 x 2 Mercury 400HP

269,000.00 

Available on backorder

Description

Speedboat– 2024 SPX Rib 32 x 2 Mercury 400HP

Make SPX RIB
Model 32
Year 2024
Condition New
Price Starts €139,900
Type Power
Class Rigid Inflatable Boats (RIB)
Length 32 ft
Fuel Type Gas
Hull Material Hypalon

The new SPX 32 model does not betray expectations and catapults itself as a reference point on the RIB market showing unique levels of quality, beauty, and habitability in the category with the incredible possibility of fitting up to 2 cabins in a 32 ft!

CREW SHOP is the official Distributor / Dealer of the SPX Shipyard, contact us for further information and stock availabilities.

The indicated model price refers to the standard version with  Ex VAT and engines.

Available Rhib on order for the 2024 season

CONTACT US FOR ADDITIONAL DETAILS

Modeli i ri SPX 32 nuk i tradhton pritshmëritë dhe e katapulton veten si një pikë referimi në tregun e mjeteve lundruese, duke treguar nivele unike të cilësisë, bukurisë dhe banueshmërisë në kategori me mundësinë e pabesueshme për të vendosur deri në 2 kabina në një 32 ft!

CREW SHOP është distributori / tregtari zyrtar i kantierit detar SPX, na kontaktoni për informacione të mëtejshme dhe disponueshmërinë e stoqeve.

Çmimi i treguar i modelit i referohet versionit standard pa TVSH dhe motorë.

Kjo gomone mund te jete e disponueshme me porosi për verën e ardhshme.

NA KONTAKTONI PER DETAJE SHTESË

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “2024 SPX Rib 32 x 2 Mercury 400HP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *