Men’s Verglas Backcountry Ski Shell Pants

315.00 

Category:

Description

63113

Protective, durable, all-around performance shell pants for an epic backcountry ski trip.
We designed these protective and comfortable shell pants to perform backcountry skiing and ski touring. Our trusted 3-layer HELLY TECH® PROFESSIONAL layer system is waterproof/breathable and windproof to shield you in changeable conditions. The fabric has 2-way stretch, a crotch gusset and an articulated cut for total freedom of movement. Ventilation zippers on the back thigh enable you to release heat when you’re working hard. Both the suspenders and the waist belt are adjustable and removable for a customized fit. Additional mountain specific features include a RECCO® transponder, reinforced insteps for rugged terrain and a thigh pocket for gear.
Fiber Content: Shell: 76% Polyamide, 24% Elastane
Lining: 100% Recycled polyester
Care Instructions: Close zippers before washing,Tumble dry until completely dry,Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment,Do not use washing detergent,Use washing agent for technical garments,Wash with similar colours,Remove suspender before washing
Weight: 730g

PERKTHIMI:

Pantallona guaska mbrojtëse, të qëndrueshme, me performancë të gjithanshme për një udhëtim epik skish në vendlindje.
Ne i projektuam këto pantallona mbrojtëse dhe të rehatshme me guaskë për të kryer ski dhe turne në ski. Sistemi ynë i besuar i shtresave HELLY TECH® PROFESSIONAL me 3 shtresa është i papërshkueshëm nga uji/frymëmarrja dhe i papërshkueshëm nga era për t’ju mbrojtur në kushte të ndryshueshme. Pëlhura ka shtrirje në dy drejtime, një guaskë me bigëzim dhe një prerje të artikuluar për liri totale të lëvizjes. Zinxhirët e ventilimit në pjesën e pasme të kofshës ju mundësojnë të çlironi nxehtësinë kur jeni duke punuar shumë. Si varëse ashtu edhe rripi i belit janë të rregullueshëm dhe të heqshëm për një përshtatje të personalizuar. Karakteristikat shtesë specifike të malit përfshijnë një transponder RECCO®, këmbë të përforcuara për terrene të thyer dhe një xhep kofshë për pajisje.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 76% poliamide, 24% elastan
Rreshtimi: 100% poliestër i ricikluar
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, thajeni me tharje derisa të thahet plotësisht, rrobat në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, mos përdorni detergjent larës, përdorni agjent larës për rrobat teknike, Lani me ngjyra të ngjashme, Hiqeni alfabetin para larjes
Pesha: 730g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Men’s Verglas Backcountry Ski Shell Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *