Kids’ Isfjord Down Winter Jacket

154.00 

Available on backorder

Category:

Description

41774

A good-looking, warm and water-repellent down jacket for kids.
The essential down jacket for juniors is modern, protective and cozy. It’s insulated with premium 60% duck down and 40% duck feathers for lightweight, natural warmth. The down comes from Responsible Down Standard (RDS) sources, ensuring that the ducks are raised in compliance with the principles of animal welfare. The jacket exterior has a PFC-free, water repellent treatment to shed light precipitation.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide
Lining: 100% Polyamide
Insulation: 60% Duck Down, 40% Duck Feather
Care InstructionsClose zippers before washing,Contains non-textile parts of animal origin,Do not use fabric softener,Tumble dry with dryer balls,Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment,Wash inside out,Wash dark colours separately,Dry inside out,Tumble dry until completely dry
PERKTHIMI:
Një xhaketë e bukur, e ngrohtë dhe e papërshkueshme nga uji për fëmijë.
Xhaketa thelbësore për të rinjtë është moderne, mbrojtëse dhe komode. Është i izoluar me 60% pendë rosë premium dhe 40% pupla rosë për një peshë të lehtë dhe ngrohtësi natyrale. Rritja vjen nga burime të Standardit Përgjegjës Down (RDS), duke siguruar që rosat të rriten në përputhje me parimet e mirëqenies së kafshëve. Pjesa e jashtme e xhaketës ka një trajtim të papërshkueshëm nga uji pa PFC për të hedhur reshje të lehta.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamide
Veshja: 100% poliamide
Izolimi: 60% Duck Down, 40% Duck Feather
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni zinxhirët para larjes, Përmban pjesë jo tekstile me origjinë shtazore, Mos përdorni zbutës rrobash, Thajeni me topa tharëse, Veshje në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Lani brenda jashtë, Lani veçmas ngjyrat e errëta, Thani nga brenda ,Tajeni me tharje derisa të thahet plotësisht

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kids’ Isfjord Down Winter Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *