Women’s Kirkwall II Raincoat

152.99 

Available on backorder

Category:

Description

53252
A modern and feminine take on the classic Helly Hansen® Fisherman’s raincoat.
A new, modern version of the classic Helly Hansen Fisherman’s raincoat. This windproof and waterproof jacket for women has a great retro design and is both stylish and practical. Full-stretch HELOX+® fabric ensures full weather protection and freedom of movement. Truly classic rainwear!
Fiber Content100% Polyurethane
PERKTHIMI:
Një pamje moderne dhe femërore e mushamasë klasike Helly Hansen® Fisherman’s.
Një version i ri, modern i mushamasë klasike Helly Hansen Fisherman. Kjo xhaketë kundër erës dhe e papërshkueshme nga uji për femra ka një dizajn të shkëlqyer retro dhe është sa elegant dhe praktik. Pëlhura HELOX+® me shtrirje të plotë siguron mbrojtje të plotë të motit dhe liri lëvizjeje. Veshje shiu vërtetë klasike!
Përmbajtja e fibrave: 100% poliuretani

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Kirkwall II Raincoat”

Your email address will not be published. Required fields are marked *