WOMEN’S EVOLUTION SUNBLOCK LONG-SLEEVE T-SHIRT 2.0

75.99 

Available on backorder

Category:

Description

81162

ABOUT
Designed to provide superior protection from the sun, the Women’s Evolution Sunblock Long Sleeve Tee has been engineered with UPF40 protection, so you can enjoy sailing, hiking and exploring for longer. Flatlocked seams are barely detectable against your skin for enhanced comfort when active.
COMPOSITION
Shell: 91% Polyester, 9% Elastane
EXPLORE ALL FEATURES
Wicking Finish Fabric
4 button placket
Ultraviolet Protection Factor (UPF) of 50 to shield you in strong sun exposure
Flatlocked seams are barely detectable against your skin for comfort
Ribbed collar
UPF 50
CARE INSTRUCTION
Do not use fabric softener,Do not use biological washing detergent,Wash with similar colours

PERKTHIMI:

RRETH
E projektuar për të ofruar mbrojtje superiore nga dielli, shamia e grave Evolution Sunblock me mëngë të gjata është projektuar me mbrojtje UPF40, kështu që ju mund të shijoni lundrimin, ecjen dhe eksplorimin për më gjatë. Qepjet me mbyllje të sheshtë mezi dallohen në lëkurën tuaj për rehati më të madhe kur janë aktive.
PËRBËRJA
Predha: 91% poliestër, 9% elastan
EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
Pëlhurë Finish Wicking
Rrota me 4 butona
Faktori i Mbrojtjes ultraviolet (UPF) prej 50 për t’ju mbrojtur nga ekspozimi i fortë ndaj diellit
Qepjet me bllokim të sheshtë mezi dallohen në lëkurën tuaj për rehati
Jakë me brinjë
UPF 50
UDHËZIM PËR KUJDESIN
Mos përdorni zbutës rrobash, Mos përdorni detergjent larës biologjik, Lani me ngjyra të ngjashme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S EVOLUTION SUNBLOCK LONG-SLEEVE T-SHIRT 2.0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *