TANICA PER CARBURANTI

22.99 

Description

 2323402

Descrizione:

Tanica in polietilene ad alta densità per carburante, dotata di riga di livello graduata e travasatore. Omologata secondo la normativa UNI in materia.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

2323402

Rezerve per Karburantin LT. 20

Përshkrimi:

Rezerve per karburantin polietileni me densitet të lartë, e pajisur me linjë të nivelit të graduar dhe derdhës. Miratuar sipas legjislacionit të UNI për këtë temë.
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TANICA PER CARBURANTI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *