Sling Gun VIPER PRO DS 120cm

334.99 

Available on backorder

Category:

Description

423426

DESCRIPTION
Viper Pro DS pneumatic speargun for spearfishing with rigid anodized aluminum frame, upper shaft guide and lower line guide . The Viper Pro DS spearfishing speargun is highly technical, ideal for catching large fish. Top of the range speargun for satisfying the demands of even the most demanding fishermen. Side release system, made entirely of stainless steel. New 6.5mm hardy Tahitian shaft with single wing tip.
The key features of the Viper Pro DS speargun with rubber bands are:

• Rigid anodized aluminum barrel with upper shaft guide and lower line guide
• Highly sensitive trigger mechanism in inverted position
• Side line release in stainless steel
• New stainless steel trigger
• Preformed handle with new highly functional anatomical grip
• Reinforced load support to variable deformation
• New 6.5 mm hardy Tahitian shaft with single wing tip
• Two 16 mm s-power speed circular bands with dyneema® spinner
• Includes vertical spiro reel+E130:I130

SIZE: 120cm

PERKTHIM:

PËRSHKRIM
Pistoletë pneumatike Viper Pro DS për peshkim shtizash me kornizë të ngurtë alumini të anodizuar, udhëzues të boshtit të sipërm dhe udhëzues të vijës së poshtme. Arma shtize Viper Pro DS është shumë teknike, ideale për kapjen e peshqve të mëdhenj. Shtizë e lartë e gamës për të kënaqur kërkesat edhe të peshkatarëve më kërkues. Sistemi i lëshimit anësor, i bërë tërësisht prej çeliku inox. Bosht i ri Tahitian i qëndrueshëm 6,5 mm me majë të vetme krahu.
Karakteristikat kryesore të armës shtize Viper Pro DS me shirita gome janë:

• Futë alumini të ngurtë të anodizuar me udhëzues të boshtit të sipërm dhe udhëzues të vijës së poshtme
• Mekanizëm këmbëzues shumë i ndjeshëm në pozicionin e përmbysur
• Çlirimi i vijës anësore në çelik inox
• Këzëzë e re inox
• Dorezë e paraformuar me dorezë të re anatomike shumë funksionale
• Mbështetje e përforcuar e ngarkesës ndaj deformimeve të ndryshueshme
• Bosht i ri Tahitian 6,5 mm i qëndrueshëm me majë të vetme krahu
• Dy shirita rrethorë me shpejtësi s-power 16 mm me rrotullues dyneema®
• Përfshin mbështjellës spiro vertikal+E130:I130

PERMASA: 120cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sling Gun VIPER PRO DS 120cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *