MEN’S VERGLAS LIGHT HOODIE

89.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

62946
A super-soft, thin hoodie with wicking properties – perfect for the trail and the city.
This ultra-soft, stretch hoodie is a go-to for high output activities in the wild or the city. The lightweight fabric has wicking properties to help move sweat away from the body. We’re committed to reducing environmental impact; this hoodie was responsibly made with the certified bluesign® textile manufacturing process, which improves safety and reduces waste in every step of the clothing supply chain.
Weight: 210g
FEATURES
  • bluesign® PRODUCT
  • Super Soft 205g Fabric with Elastane
  • Wicking Properties
  • Flat Drawcord Adjustment In Hood
PERKTHIMI

62946
Një kapuç super i butë, i hollë me veti të zhveshjes – i përsosur për shtegun dhe qytetin.
Ky kapuç me kapuç ultra të butë dhe shtrirje është i përshtatshëm për aktivitete me rezultate të larta në natyrë ose në qytet. Pëlhura e lehtë ka veti thithëse për të ndihmuar në largimin e djersës nga trupi. Ne jemi të përkushtuar për të reduktuar ndikimin mjedisor; ky kapuç është bërë me përgjegjësi me procesin e certifikuar të prodhimit të tekstilit bluesign®, i cili përmirëson sigurinë dhe redukton mbetjet në çdo hap të zinxhirit të furnizimit me veshje.
Pesha: 210 g

TIPARET

  • PRODUKTI bluesign®
  • Pëlhurë Super Soft 205g me Elastan
  • Vetitë e Wicking
  • Rregullim i sheshtë i kordonit tërheqës në kapuç

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S VERGLAS LIGHT HOODIE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *