MELAMINE TABLEWARE PACK COASTAL, 4 PEOPLE

189.99 

Available on backorder

Description

28147

Non-slip melamine tableware pack for 4 people.
Consisting of flat plates, soup bowls, dessert plates and mugs. This melamine dinnerware set includes a zippered basket useful for storing crockery or other nautical accessories.

PERKTHIMI

28147

Cante me sete melamine që nuk rrëshqet për 4 persona.
Përbëhet nga pjata të sheshta, tas supë, pjata ëmbëlsire dhe filxhane . Ky grup enë per darke melamine përfshin një kosh me zinxhir të dobishëm për ruajtjen e enëve ose aksesorëve të tjerë detarë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE TABLEWARE PACK COASTAL, 4 PEOPLE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *