KITCHEN PAN SET SELF-CONTAINING KITCHEN, 11 PC

355.99 

Categories: ,

Description

Art. 20001

 

Lacking space in the kitchen on your boat?

Choose the self-containing kitchen pan set by MARINE BUSINESS and the problem is solved. All the pieces in the set fit inside the largest piece so the whole set only takes up the space of the biggest pan and you save space in the kitchen.

The biggest pan is held with hooks as a cover, taking up very little space and stopping the pieces from moving about in the drawers.

The set of 11 pans is made of top quality stainless steel and has a heat diffusing bottom suitable for gas, ceramic hob and induction.

This set includes a strainer that can also be used for STEAM COOKING. Also available: the 6 piece set.

 

PERKTHIMI

 

Ju mungon hapësira në kuzhinën e varkës tuaj?

Zgjidhni setin e kuzhinës nga MARINE BUSINESS dhe problemi zgjidhet. Të gjitha pjesët e kompletit futen brenda pjesës më të madhe, kështu që i gjithë grupi zë vetëm hapësirën e tavës më të madhe dhe ju kurseni hapësirë ​​në kuzhinë.

Tava më e madhe mbahet me grepa si mbulesë, duke zënë shumë pak hapësirë ​​dhe duke i ndaluar pjesët të lëvizin nëpër sirtarë.

Seti prej 11 tiganësh është prej çeliku inoks të cilësisë së lartë dhe ka një fund që shpërndan nxehtësinë e përshtatshme për gaz, pllakë qeramike dhe induksion.

Ky set përfshin një sitë që mund të përdoret edhe për GATIM ME AVULL. Gjithashtu seti i disponueshëm në 6 copë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KITCHEN PAN SET SELF-CONTAINING KITCHEN, 11 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *