GPS ETREX 22X

233.17 

Available on backorder

Description

5656083

Descrizione

Schermo a colori antiriflesso da 2,2” con risoluzione di 240 x 320 pixel da 65k di colori per una migliore leggibilità Joystick gestione funzioni, Precaricato con mappe TopoActive Europe, che includono strade e sentieri percorribili in bicicletta e a piedi Il supporto dei sistemi satellitari GPS e GLONASS consente il rilevamento nei luoghi più remoti e in modo ancora più affidabile rispetto al solo utilizzo del GPS 8 GB di memoria interna per il download delle mappe e slot per schede microSD™ Durata della batteria: fino a 25 ore in modalità GPS. Cavo USB e manuale istruzioni compresi nella confezione. Non compatibile con la cartografia Marine. Dimensione 54x103x33. Peso g 141,7

Unità di Misura

N

PERKTHIMI5656083

ETREX 22X GPS

Përshkrimi

Ekran me ngjyra 2.2″ kundër shkëlqimit me rezolucion 240 x 320 pikselë me 65 mijë ngjyra për lexueshmëri më të mirë Funksionet e menaxhimit të levës, të parangarkuar me harta TopoActive Europe, të cilat përfshijnë rrugë dhe shtigje që mund të udhëtohen me biçikletë dhe në këmbë Mbështetjen e sistemeve satelitore GPS dhe GLONASS lejon zbulimin në vendet më të largëta dhe madje edhe më të besueshme sesa përdorimi i vetëm GPS. 8 GB memorie të brendshme për shkarkimin e hartës dhe folenë e kartës microSD™ Jetëgjatësia e baterisë: deri në 25 orë në modalitetin GPS. Kablloja USB dhe manuali i udhëzimeve të përfshira në paketë. I papajtueshëm me hartografinë Detare. Madhësia 54x103x33. Pesha 141.7 g

Njësia Matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GPS ETREX 22X”

Your email address will not be published. Required fields are marked *