ESTINTORE A CO2 KG.2

180.99 

Available on backorder

Description

 1213132

Descrizione

Estintore in alluminio per uso navale imbarcazioni da lavoro, pesca e mercantili, completo di supporto. Certificati MED 2014/90/EU, CE 0029, EN3, P.E.D. 2014/68/EU. Dim. Ø mm. 111 x 530h peso kg.5

Unità di misura N

Përshkrim

Fikës zjarri alumini për përdorim detar, punë, peshkim dhe anije tregtare, e kompletuar me mbështetse. DKA 2014/90 / EU, CE 0029, EN3, P.E.D. 2014/68 / BE. Dim. Ø mm. 111 x 530h peshë kg.5

Njësia e masës N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ESTINTORE A CO2 KG.2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *