CUSCINO GALLEGGIANTE 166N

60.99 

Available on backorder

Description

P51561

Descrizione

In schiuma polietilene leggera ricoperta da una fodera in tessuto spalmato molto resistente, confortevole nella seduta, offre un aiuto alla gallegiabilità in caso di uomo in mare. Un cordone circolare assicura una buona presa. Un gancio permette di fissarlo a bordo. Di facile manutenzione grazie alla sua fodera lavabile. Si risciacqua con acqua dolce ed asciuga al sole. gallegiabilità: 166N Peso: 1,10kg. Dimensioni aperto mm 830x40x65

Unità di Misura

N
Perkthimi

P51561

Jastek KUQ 166N

Përshkrimi

Me shkumë të lehtë polietileni të mbuluar me një shtresë pëlhure të veshur shumë rezistente, e rehatshme në sedilje, ofron një ndihmesë për lëvizjen në rast të njeriut jashtë detit. Një rruazë rrethore siguron një kapje të mirë. Një goditje ju lejon ta rregulloni atë në bord. E lehtë për tu mirëmbajtur falë veshjes së saj të larë. Shpëlahet me ujë të freskët dhe thahet në diell. Lundrueshmëria: 166 N Pesha: 1.10 kg. Dimensionet e hapura 830x40x65 mm

Njësia Matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CUSCINO GALLEGGIANTE 166N”

Your email address will not be published. Required fields are marked *