BRABUS x Jobe Shadow Seascooter with Bag and Snorkel SET

1,550.00 

Description

BRABUS X JOBE SHADOW SEASCOOTER WITH BAG AND SNORKEL SET

281022001

The BRABUS x Jobe Shadow Seascooter Package re-invents fun below the water surface! This self floating, electrically powered underwater scooter zooms you around to explore the shallows or the depths up to 30 meters. Powered by a long battery you can explore the depths for up to 40 minutes. And with two batteries included you can explore twice as long! Additionally the Shadow Sea scooter features three speeds for cruising around slowly or at a brisk pace! Capture the views like never before with the built in GoPro mount to make your memories last forever.
FEATURES
 • 2 x 500W motors
 • 3 speed levels up to: 5 Km/h | 3,1 Mp/h | 2,7 knots
 • Charging time 4 hours per battery
 • Dive up to 30m | 98ft.
 • Gopro mount to capture your underwater experiences
 • Self floating design
 • Snorkel set
 • Temperature limits: min: -10°C | 14°F, max: 45°C | 113°F
 • Total run time up to 2 x 40 minutes
 • Two Li-ion airplane safe carry on batteries (25,2V / 5Ah)
 • Waterproof bag
 • Weight: 3,5 kg | 7,7 lbs
 • Dimensions: 53cm x 21cm x 17cm | 21″ x 8″ x 7″

PERKTHIMI

SET BRABUS X JOBE SHADOW SEASCOOTER ME QANTE DHE SNORKEL
Paketa BRABUS x Jobe Shadow Seascooter rishpik argëtimin poshtë sipërfaqes së ujit! Ky skuter nënujor vetë-lundrues, me energji elektrike, ju zmadhon përreth për të eksploruar cekëtat ose thellësitë deri në 30 metra. Mundësuar nga një bateri e gjatë ju mund të eksploroni thellësitë deri në 40 minuta. Dhe me dy bateri të përfshira ju mund të eksploroni dy herë më shumë! Për më tepër, skuteri Shadow Sea përmban tre shpejtësi për lundrim ngadalë ose me një ritëm të shpejtë! Kapni pamjet si kurrë më parë me montimin e integruar GoPro për t’i bërë kujtimet tuaja të qëndrueshme përgjithmonë.

KARAKTERISTIKAT

 • 2 motorë x 500 W
 • 3 nivele shpejtësie deri në: 5 Km/h | 3,1 Mp/h | 2,7 nyje
 • Koha e karikimit 4 orë për bateri
 • Zhyt deri në 30 m | 98 këmbë.
 • Montimi Gopro për të kapur përvojat tuaja nënujore
 • Dizajn vetë lundrues
 • Komplet snorkel
 • Kufijtë e temperaturës: min: -10°C | 14°F, maksimumi: 45°C | 113°F
 • Koha totale e ekzekutimit deri në 2 x 40 minuta
 • Dy bateri litiumi-jon të sigurt për transport me aeroplan (25,2V / 5Ah)
 • Qese e papërshkueshme nga uji
 • Pesha: 3,5 kg | 7,7 paund
 • Përmasat: 53cm x 21cm x 17cm | 21″ x 8″ x 7″

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BRABUS x Jobe Shadow Seascooter with Bag and Snorkel SET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *