ANCORA DC KG. 4

73.49 

Available on backorder

Description

 P63714

Descrizione

Ancora in acciaio zincato a vomere con punta zavorrata ad alta capacità di penetrazione e tenuta con qualsiasi fondale (alghe incluse), rapida a riprendere la presa quando la barca ruotando tende a spedare. Per barche fino a 9 metri. Peso Kg.4.

Unità di misura

N
Perkthimi:

P63714

Spirance DC KG. 4

Përshkrim:

Spirancë në çelik të galvanizuar me pllakë me majë çakëll me kapacitet të lartë depërtimi dhe vulosës me çdo shtrat të detit (algat e përfshira), të shpejta për të rimarrë rrokjen kur barka tenton të lundrojë kur rrotullohet. Për anije deri në 9 metra. Pesha Kg. 4.
Njësia matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ANCORA DC KG. 4”

Your email address will not be published. Required fields are marked *