AMPLIFICATORE BOSS-MARINE MR1004

201.36 

Available on backorder

Description

5553439

Descrizione

Amplificatore dalle ridotte dimensioni ed elevate performances. Dotato di una guarnizione in gomma che sigilla tutti i comandi e i connettori sia sugli ingressi che sulle uscite. Potenza max 75W a canale x 4 (4 Ohm), distorsione THD 0,01%. Dim. mm. 152x250x70.

Unità di misura

N
Perkthimi

5553439

MR1004 75W max x4

Përshkrimi

Përforcues me madhësi të vogël dhe performancë të lartë. E pajisur me një copë litari gome që mbyll të gjitha kontrollet dhe lidhësit si në hyrje ashtu edhe në dalje. Fuqia maksimale 75 W për kanal x 4 (4 Ohm), deformimi THD 0,01%. Dim Mm. 152x250x70.

Njësia Matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AMPLIFICATORE BOSS-MARINE MR1004”

Your email address will not be published. Required fields are marked *